« terug naar vorige pagina

Spreekuur, huisbezoek en telefonisch overleg

U kunt voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een huisbezoek, de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00-15.30 uur.

Voor een afspraak voor dezelfde dag is het raadzaam om voor 10.00 uur te bellen.

Spreekuur op afspraak:
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is hiervoor speciaal opgeleid. Zij is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd:
Heeft u meerdere klachten of vragen of heeft u meer tijd nodig voor uw consult? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek:
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Telefonisch consult:
Wilt u de dokter telefonisch spreken, dan kunt u dat voor 10.00 uur aan de assistente doorgeven. Zij zal met u afspreken wanneer de dokter u terug belt.

Afzeggen van een afspraak:
Belt u de assistente tijdig (minimaal 1 uur van tevoren) wanneer een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Een niet tijdig afgezegde afspraak zal in rekening worden gebracht.

E-mailconsult/contactformulier
Dit formulier is bedoeld voor eenvoudige, niet dringende medische vragen (emailconsult) en overige vragen. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, maar kunnen u niet garanderen dat u dezelfde dag antwoord krijgt.